Om oss

ByggRehabgruppens fokus er på rehabilitering og vedlikehold av bygg. Målsettingen er å gi ny kunnskap og viktig informasjon til byggherrer, gjerne via arkitekter/konsulenter og entreprenører om ulike fagområder.

ByggRehabgruppen startet i 1988. Medlemmene skal representere de største og mest anerkjente leverandører på det norske markedet.

Foredragene skal holdes med fokus på løsninger og minst mulig henvisning til produkter.

ByggRehabgruppen består av følgende medlemmer:

Glava AS er totalleverandør av isolasjon og tilhørende produkter. De produserer og markedsfører isolasjon og andre byggevarer for et stort bruksområde til byggebransjen. Glava sparer energi og tar vare på miljøet.

Firesafe AS Firesafe er totalleverandør innen brannsikring. De er spesialister på å sikre både nybygg og eksisterende bygg mot brann. Firesafe har avdelinger over hele landet. Eksempler på tjenester de tilbyr er brannteknisk rådgiving, utførelse, kontroll og service, og salg av spesialprodukter innen brann.

GK Norge AS leverer og drifter tekniske løsninger innen ventilasjon, byggautomasjon, kulde, rør, elektro, og sikkerhet, til både nye bygg og eksisterende bygg. Gjennom energieffektive løsninger i byggets tekniske anlegg, bidrar GK til optimal totaløkonomi og godt inneklima for kunden, samt mindre totalt fotavtrykk for samfunnet. Som en ledende teknisk entreprenør påtar vi oss ansvar for å bidra til økt kunnskap om innemiljø, tekniske anlegg, kompetanseheving i bransjen og fokus på miljøet. GK Gruppen er ledende innen sine fag i Norge, Sverige og Danmark.

Protan AS er et familieeiet konsern med produksjon av tak- og membranbelegg i Norge, med ledende takentreprenørbedrifter i alle Nordiske land. Med fokus på tette tak og membraner er virksomheten spesielt rettet mot arkitekter, rådgivende, entreprenørbedrifter, eiere og forvaltere innen offentlig og privat næring. Protan er langsiktig i sin satsning, med basis i en lang tradisjon og stabilt eierskap.

WEBER Sain-Gobain Byggevarer er den ledende bedriften innen murverk og murverksrelaterte produkter i Norge. De leverer valitetssikrede løsninger for alle typer byggverk, utviklet i tett samarbeid med kunder og samarbeidspartnere. Fra kjeller til pipe, fra nybygg til rehabilitering.

Natre Vinduer AS tilbyr vinduer og dører og legger stor vekt på kvalitet, design, service og praktiske løsninger. De produserer toppsving, sidesving, fastkarm, balkongdører og heve-/skyvedører.